Arbeta med mig

VAD JOBBAR DU MED?

Den frågan får jag nästan alltid när jag träffar nya människor.

Jag samarbetar med ett globalt multimiljardföretag, som specialiserat sig på högkvalitativa Aloe Vera Produkter inom Hälsa, Hudvård och Skönhet!

Jobba med Forever kan du göra på flera olika sätt, det är hela tiden DITT VAL.

I Forever får vi betalt efter arbetsinsats, dvs att vi belönas för de jobb vi lägger ner. Jobbar du lite får du en liten inkomst=extra pengar och jobbar du mycket blir den såklart större = du bygger upp en egen verksamhet med Forever i ryggen. Vi har inget lönetak och du får en licens att jobba med din verksamhet i hela världen - gratis! Vi finns i över 160 länder. Känner du någon som bor i ett annat land?

Det är ett koncept som är gratis, vi har ett system vi jobbar utefter, du tjänar pengar direkt när du börjar lära dig vad som krävs för att göra jobbet!

Varför?

Alla människor har ett Varför? Ett mål eller en önskan!

Vad är ditt Varför? Ställ dig frågan minst 7 gånger, så börjar du närma dig det. En vis kvinna sa till mig en gång att ditt Varför ska vara så starkt att när du tänker på det börjar du gråta! Gråta av glädje eller sorg? Det är upp till dig - vad behöver du?

Jag ses gärna på en fika - live eller online och berättar mer! Jag har även mycket information online som jag kan skicka!

Ser fram emot att höra av dig!

kram Anna

Kontakta mig