OM MIG

När jag i början av 2017 började googla "jobba hemifrån", "styra själv", "vara min egen chef" och kom att tänka på Forever Living förstod jag nog inte vad jag stött på och vad det skulle komma att betyda för mig! Jag hade blivit presenterad för affärsmöjligheten både 2015 och 2016, men då passade det inte in i mitt liv.

Med Forever och NetWorkMarketing insåg jag att jag kunde jobba med försäljning, utgå hemifrån, styra min egen tid, välja vem jag vill jobba med, nätverka, träffa massor nya, trevliga människor OCH framförallt hjälpa andra att må bättre och skapa sina nya verksamheter! Mitt i allt detta så hade jag samtidigt tid att ta hand om mig själv!

Är du intresserad av det jag gör, så läs mer under "Arbeta med mig"!

Vem är då jag:

Jag heter Anna, är en medelålders tjej/ mamma/ dotter/ syster, som bor i Hofterup, Skåne, med mina två barn, Emilia 20 år och Max 16 år!

Jag är ursprungligen från lilla Bredaryd i Småland, men flyttade ner till Skåne för 23 år sedan!

Jag har varit i det berömda ekorrhjulet i många år, arbetat som säljare, butikschef, projektledarassistent, receptionist, mm... Som ni märker har jag alltid arbetat med service och älskar att hjälpa människor!

För sju år sedan blev jag diagnosticerad Fibromyalgi och efter att jag startat min egen Second Hand butik ville inte min kropp alls...

I över 1 år var jag sjukskriven och arbetslös och mycket orolig för vad jag skulle kunna arbeta med! Jag har fått några smällar i livet, vilket gjorde att självkänslan inte var på topp...

När jag sen separerade från min exman började jag arbeta som personlig assistent, samt vikarie på Hemtex och Lindex + mitt eget inser jag att det är perfekt att ha flera inkomstkällor! Jag letar redan efter fler ;-)

När jag nu ser tillbaka på de senaste 4 åren, så är jag så tacksam för chansen jag fick presenterat för mig!

Jag mår bättre, är gladare, är starkare, har fått ett bättre självförtroende, har ett underbart arbete och framför allt alla fantastiska människor jag träffat och fått äran att lära känna!

I april 2019 startade jag upp min enskilda firma och driver nu min Forever-verksamhet genom den och mår bra!

Kram Anna

#forevergrateful #foreverproud

Kontakta mig